Rulouri Aluminiu

Producem rulouri exterioare si obloane din aluminiu termoizolante de cea mai inalta calitate.

Rulouri Aluminiu

Producem rulouri exterioare si obloane din aluminiu termoizolante de cea mai inalta calitate. Furnizorul de profile pentru rulouri exterioare si obloane din aluminiu este ELVIAL(GRECIA). Rulourile noastre sunt confectionate din aluminiu 100%, lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru o izolatie termica cat mai buna. Lamelele din aluminiu au perii de curatare pentru o protectie cat mai indelungata. Actionarea rulourilor exterioare se poate efectua cu chinga, snur, manivela sau arc.

Design

Acordam o atentie deosebita asupra tuturor detaliilor impuse de client, incepand de la lansarea comenzii si pana la produsul finit. Montarea rulourilor sau obloanelor se face cu cea mai mare atentie, astfel ca rulourile exterioare din aluminiu sau obloanele , dupa caz, vor fi la inaltimea celui mai exigent ochi.

Obloane Aluminiu

Obloanele produse sunt confectionate tot din profile Elvial, cu lamele fixe sau mobile vopsite in paleta de culori RAL, la cererea clientului. Tamplaria din pvc pe care o comercializam si montam este Trocal, feronerie Siegenia si geam termopan Guardian si Saint-Gobain produs de Cystar Glass.

De ce ?

Cateva dintre avantajele montarii rulourilor exterioare din aluminiu sau obloanelor ar fi o buna izolare termica, izolare fonica, protectie antiefractie, protectia ferestrelor impotriva intemperiilor si in plus obtureaza complet accesul luminii pentru persoanele care vor sa odihneasca in timpul zilei. Datorita faptului ca se comporta ca o bariera termica, rulourile exterioare din aluminiu asigura un plus de racoare pe timpul verii, iar iarna contribuie la mentinerea temperaturii in locuinta dumneavoastra.